Welkom bij Ecobusje.nl


  • Een lang weekendje weg met leuke logistieke start! Het busje hadden we gehuurd in Amersfoort. We kwamen uit ons werk, maar zorgden alletwee dat we dat op de fiets deden. Tiemen Jan kwam uit Arnhem en ging met de fiets in de trein naar Amersfoort. Hij haalde het gehuurde busje op. Lotte ging vanuit Rotterdam met de fiets in de sprinter naar Abcoude. Vanuit daar was het een mooi fietstochtje naar de camperplek aan de Vecht (bij Nigtevegt/Nederhorst Den Berg).
  • We gingen een dag fietsen in de regio. En de volgende dag pakten we het busje voor een wandeling een stukje noordelijker. Na het wandelrondje reden we verder naar een natuurcamping bij Zeewolde.
  • Zo hadden we een gevarieerd weekend met verschillende landschappen en overnachtingsplekken (kleinschalige camperplaats versus natuurcamping). De afstanden waren heel kort. Ondanks ons uitgangspunt dat laden leuk is, was het ook grappig om te merken hoeveel verschillende omgevingen en belevenissen je binnen zo’n klein gebied kan hebben.
  • Het laden is natuurlijk een makkie in Nederland!