Welkom bij Ecobusje.nl


Tips Otterlo en Emmen

Ons eerste weekend samen op pad met Ecobusje! Eigenlijk hebben we weinig tips te delen. Alles ging voorspoedig, maar het was dan ook een kleine trip met twee nachtjes op het natuurkampeerterrein bij Beek en Hei (Otterlo) en op zondag een bezoek aan Emmen.

  • De breedte van het bed (120 cm) viel ons niet tegen. Lekker geslapen en door de vogels gewekt 🙂
  • Het lijkt er op dat de temperatuur in de bus de tweede avond lager was dan de eerste. Hij stond natuurlijk al wat langer met zijn hefdakje open.
  • Vanaf Emmen naar huis hebben we bij 5 graden Celsius op 1 accu kunnen doen. We waren in Emmen volledig opgeladen en hadden na 223 km nog ong. 18 km op de teller. Niet verkeerd voor het vroege voorjaar.
Natuurkampeerterrein Beek en Hei, Otterlo.